Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Iohannis, despre deturnarea avionului în care se afla jurnalistul Roman Protasevici: „Este ceva nemaiîntâlnit”

Președintele Klaus Iohannis a calificat luni, înaintea întrunirii Consiliului European, drept „nemaiîntâlnit” incidentul în urma căruia un avion comercial a fost deturnat de Belarus spre aeroportul din Minsk, unde jurnalistul și opozantul Roman Protasevici a fost arestat.

iohannis

„Este ceva nemaiîntâlnit”, a declarat Iohannis,potrivit digi24.ro, adăugând că subiectul va fi discutat în ședința Consiliului European printre temele de mare actualitate, alături de situația din Orientul Mijlociu.

Discuțiile vor privi sancțiuni și investigații pe marginea incidentului aerian, a mai precizat șeful statului.

Alte subiecte pe agenda întrunirii vor fi legate de evoluția pandemiei și certificatul digital COVID, „care, într-un timp rezonabil de scurt trebuie să fie la dispoziția cetățenilor europeni”.

Certificatul va înlesni mișcarea cetățenilor europeni, dar, în același timp, trebuie să nu discrimineze, a adăugat Iohannis.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.