Actualitate

Iohannis îşi trimite la CCR, în funcţia de judecător pe fosta sa consilieră, Simina Tănăsescu

Simina Tănăsescu a fost numită, luni, de către Preşedintele României, Klaus Iohannis, în funcţia de judecător al Curţii Constituţionale a României, pentru un mandat de nouă ani.

“Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 6 mai a.c., decretul privind numirea în funcția de judecător la Curtea Constituțională a doamnei Elena-Simina Tănăsescu pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 9 iunie 2019”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Simina Tănăsescu, fost consilier prezidenţial, a demisionat în luna iunie 2018 din funcţia de consilier prezidenţial, în urma unui scandal provocat de o întâlnire cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu.

Simina Tănăsescu a fost acuzată că a încercat să facă presiuni asupra judecătorului Petre Lăzăroiu, în cazul revocării lui Kovesi de la DNA, căruia i-a spus că “are o sarcină ingrată”, de a-i vorbi despre revocarea sa de la CCR, în acest sens fiind depusă o sesizare a unui ONG la Preşedinţie.

The post Iohannis îşi trimite la CCR, în funcţia de judecător pe fosta sa consilieră, Simina Tănăsescu appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.