Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Iohannis: Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare

iohannis spital constanta

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, centrul de vaccinare anti-COVID de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, unde peste 500 de persoane s-au imunizat deja.

Preşedintele a subliniat că „stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare”, precizând că a aflat de la Valeriu Gheorghiţă că „astăzi vom depăși suta de mii de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul”.

„Am aflat că ieri și astăzi s-au vaccinat deja peste 500 de persoane de aici din Constanța. Este un lucru excelent. Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea. Avem maratoane, avem centre deschise non-stop la spitalele militare unde cei care doresc să se vaccineze se pot pur și simplu prezenta și se vaccinează. Am renunțat practic la toată birocrația și începând din această săptămână, din sfârșitul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare din toate localitățile, din toată țara, sunt deschise pentru vaccinare fără preaviz, fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina. Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă”, a declarat Klaus Iohannis după vizitarea centrului de imunizare de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa.
(…) În paranteză fie spus, noi stăm, noi, în România, extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte lucrurile, sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce pur și simplu la vaccinare.
Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiță că astăzi vom depăși suta de mii de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul și, dacă este nevoie, îl vom crește, în așa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetățeni români și cei rezidenți aici să poată fi vaccinați”, a spus Klaus Iohannis.

Totodată, președintele a precizat că pandemia nu a dispărut, făcând, din nou, apel către populație să se vaccineze.

„Însă nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. E foarte clar că, până când avem un număr mare de români vaccinați, trebuie să respectăm în continuare restricțiile.

Dar reiau apelul meu: haideți să ne vaccinăm, ca să revenim la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult!

Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați”, a spus Iohannis.

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.