Actualitate

Iohannis: Nu cred că, în această etapă, carantinarea pentru București este o soluție, dar restricții suplimentare sunt necesare

iohannis bals

Președintele Klaus Iohannis a pledat miercuri pentru impunerea de noi restricții în Capitală, după ce rata de infectare cu coronavirus a depășit pragul în care se impune carantina.

„Cred că pentru București este nevoie să se ia măsuri suplimentare, deci restricții suplimentare”, a declarat președintele Klaus Iohannis miercuri la prânz, la Dăbuleni, unde a participat la o acțiune de împădurire.

„Restricții, probabil, sunt necesare acolo unde se formează aglomerații și probabil este nevoie de a reduce aceste aglomerații în special în weekend, probabil vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri. Pe scurt, trebuie eliminate aglomerările”, a subliniat el, potrivit stiri.tvr.ro.

„Dacă respectăm restricțiile, noi îi ajutăm pe cei din prima linie – medicii, personalul medical – și îi ajutăm pe cei mai puțin norocoși dintre noi care fac o formă mai gravă de boală”, a adăugat șeful statului.

„Nu cred că, în această etapă, carantinarea pentru București este o soluție, dar restricții suplimentare sunt necesare, fiindcă nimeni nu-și dorește să ajungem în situația de avarie ca să nu mai putem gestiona valul, acest al treilea val”, a reiterat președintele, răspunzând unei alte întrebări.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.