Actualitate

Iohannis nu vede motive pentru o nouă situație de urgență. Vede însă cu îngrijoare posibilitatea de a ni se tăia 3 miliarde euro bani europeni

iohannis cu masca

„Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu, dar vedem că numărul de infectări e în creștere”, a spus Iohannis într-o conferință de presă ținută miercuri la Cotroceni.

„Putem să stăpânim răspândirea epidemiei dacă respectăm regulile”, a adăugat Iohannis, făcând referire la purtarea măștii, distanțarea fizică, evitarea aglomerațiilor și măsurile de igienă.

Se pot lua măsuri mai dure acolo unde sunt centre cu o înmulțire a cazurilor, măsuri locale, județene, regionale.

„Starea de urgență este ultima soluție și sper să nu mai ajungem acolo”, a spus președintele Iohannis.

Răpunzând unor întrebări legate de creșterea cu 40 la sută a pensiilor și dublarea alocațiilor, președintele s-a arătat îngrijorat de încăpățânarea PSD de a arunca în dezastru financiar România. Dacă se petrece așa ceva, neexistând bani, Uniunea Europeană ne-a avertizat că ni se taie 3 miliarde euro. Vor veni și alte sancțiuni, declasarea țării din punct de vedere bancar, creșterea uriașă a dobânzilor la împrumuturi.

D.Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.