Actualitate

Ionel Boldea, criminalul din Timiș, a fost prins după 18 ore!

Tânărul din Timiş care a înjunghiat mortal un bărbat într-un parc din Faget şi a rănit mai multe persoane, a fost prins. El se afla la volanul unei maşini şi nu a opus rezistenţă când a fost oprit. Vizibil tulburat, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că regretă ce a făcut şi că o icoană l-a îndemnat să comită faptele.

200 de politisti, jandarmi si ofiteri de la trupele speciale l-au căutat pe criminalul Ionel Boldea cu câini de urmă, un elicopter şi o dronă. Asasinul din Făget a fost prins în noaptea de miercuri spre joi în jurul orei 2.30, în apropierea satului său natal, Bichigi, la volanul unei maşini. Nu a opus rezistenţă în momentul capturării. El a fost dus la sediul Poliţiei Făget, unde va fi audiat.

În momentul capturării, bărbatul, Ionel Boldea, era vizibil tulburat, el afirmând că o icoană l-a îndemnat să comită fapta, că a dat cu piciorul şi a spart capul unei femei şi al unui bărbat, dar că i s-a ”promis un alt aspect”.

În momentul capturării de către poliţişti, în noaptea de miercuri spre joi, Ionel Boldea a spus că maşina în care se afla era a unui prieten care este plecat la pescuit, apoi a declarat că o icoană l-a împins să comită crima.

„O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Maşina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineaţa să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că păţeşti rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineaţa…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresaţi că e rău. A fost o forţă inumană. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la puşcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, poliţiştilor,  în timp ce era încătuşat.

Tânărul a ucis, miercuri dimineaţa, un bărbat în parcul din oraşul Făget, judeţul Timiş, şi a înjunghiat-o pe soţia acestuia, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Ulterior, el a intrat în casa unei familii unde s-a baricadat în baie, în timp ce poliţiştii l-au înconjurat. La un moment dat, tânărul a ieşit din baie, a vrut să îi lovească pe poliţişti, a trecut de ei şi a fugit în curtea gospodăriei, unde s-a urcat într-o maşină cu care a trecut prin porţi şi a fugit până în zona satului Bichigi. Atunci poliţiştii au tras trei focuri de armă, iar un glonţ a lovit portiera. Maşina a fost ulterior abandonată într-un şanţ.

La Temereşti, el a făcut alte patru victime: o bătrână a fost înjunghiată, o persoană a fost lovită cu maşina şi alte două au fost agresate.

Articolul Ionel Boldea, criminalul din Timiș, a fost prins după 18 ore! apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.