miercuri 26 septembrie 2018 7:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Ionit Lupescu si-a anuntat OFICIAL candidatura la presedintia FRF! Cum arata mesajul „Kaiserului” pe Twitter
Adpres Market

Ionit Lupescu si-a anuntat OFICIAL candidatura la presedintia FRF! Cum arata mesajul „Kaiserului” pe Twitter

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dupa o lunga perioada de asteptare, a devenit oficial. Ionut Lupescu va lupta impotriva lui Burleanu pentru presedintia FRF, pe 18 aprilie.

Ionut Lupescu a facut anuntul si isi va incepe in forta campania electorala. Nu are foarte mult timp la dispozitie. Mai sunt doua luni si o saptamana pana la alegeri, iar „Kaiserul” trebuie sa inceapa vizitele prin tara pentru a discuta cu membrii afiliati. Fostul component al „Generatiei de Aur” are programul deja foarte bine pus la punct si sunt informatii ca isi incepuse deja campania chiar inainte de a face anuntul oficial.

Sunteti multi care mi-ati solicitat de-a lungul ultimului ani sa imi pun experienta, cunostintele si pasiunea in serviciul fotbalului din tara mea. V-am auzit, am inteles, am cantarit si am luat decizia conforma cu dorintele voastre, sa imi depun candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal„, a fost mesajul „Kaiserului” pe Twitter.

The post Ionit Lupescu si-a anuntat OFICIAL candidatura la presedintia FRF! Cum arata mesajul „Kaiserului” pe Twitter appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com