Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Ionuț Dolănescu, mesaj pentru fosta soție, deși nu au mai vorbit de 13 ani

Înainte de a se căsători cu Doinița, Ionuț Dolănescu a fost însurat timp de un deceniu cu Mariana. După ce s-a zvonit că motivul divorțului ar fi constat în infidelitatea interpretului de muzică populară, artistul i-a transmis un mesaj fostei soții, chiar dacă nu și-au mai vorbit timp de 13 ani! Se pare că mesajul lui Ionuț Dolănescu pentru fosta soție a stârnit rumoare.

Puţină lume ştie că Ionuţ Dolănescu a mai fost căsătorit o dată. Căsnicia lui a durat un deceniu. La acel moment s-a zvonit că i-a fost infidel Marianei, soţia de atunci. Se pare că cei doi nu şi-au mai vorbit de 13 ani, dar recent el i-a urat LA MULŢI ANI, prin intermediul unei emisiuni televizate.

Înainte de a se însura cu Doinita, Ionuţ Dolănescu a fost căsătorit cu o femeie mai mare ca el cu 10 ani. Aceasta avea o fetiţă dintr-o relaţie anterioară. În ciuda opunerilor din partea familiei lui, interpretul de muzică populară a locuit cu ea un deceniu. Căsnicia lor s-a stricat când el s-a îndrăgostit nebuneşte de Doinita, soţia actuală. Cu aceasta are 3 copii. După câte se zvoneşte, Ionuţ Dolănescu ar fi înşelat-o pe Mariana cu Doinita.

De la momentul divorţului, cei doi nu şi-au mai vorbit. Recent însă, într-o emisiune televizată, Ionuţ Dolănescu a transmis un mesaj pentru fosta soție.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.