vineri 21 septembrie 2018 1:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Ionuţ Lupescu, la Realitatea TV. Ce selecţioner va avea România dacă Lupescu va fi ales şef la FRF
Adpres Market

Ionuţ Lupescu, la Realitatea TV. Ce selecţioner va avea România dacă Lupescu va fi ales şef la FRF

AdpresFM - Radio Online Stations  

Invitat la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Talk News, Ionuț Lupescu și-a exprimat preferința sa pentru postul de selecționer al echipei naționale. Candidatul la șefia Federației Române de Fotbal va merge pe mâna actualului selecționer, Cosmin Contra.


“Cosmin Contra s-a devoltat foarte bine ca antrenor. Dacă voi câștiga alegerile, voi merge în continuare cu Cosmin Contra ca selecționer al naționalei. Voi merge oricând cu antrenor român la echipa națională. Când aduci un antrenor străin, dai în propria ta școală de antrenori. Avem și noi antrenori buni și e o mândrie să avem selecționer român. Consider că nu suntem cu nimic inferiori celor de afară”, a punctat Ionuț Lupescu, la Realitatea TV.

Lupescu l-a atacat din nou pe Răzvan Burleanu, pentru aducerea lui Christoph Daum la cârma naționalei, rezultatul fiind unul dezamăgitor, prin ratarea calificării la Cupa Mondială din Rusia, cu mult înainte de încheierea preliminariilor.

„Daum nu a fost antrenorul potrivit la locul potrivit. El a stat în Germania și a venit într-un fotbal pe care nu-l cunoaștea. Decizia de a-l aduce pe Daum a fost total deplasată. I-a aparținut lui Răzvan Burleanu, care însă nu și-a asumat și răspunderea pentru demiterea selecționerului, ci a înființat o comisie specială pentru asta”, a mai spus Ionuț Lupescu, în direct la Realitatea TV.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com