Actualitate

Ionuț Vulpescu: Nu am plecat din PSD pentru că toate adevărurile în care cred sunt aici, în inima social-democraţiei

Ionut Vulpescu

 

Fostul ministru al Culturii, deputatul PSD Ionuț Vulpescu, a declarat într-un interviu exclusiv pentru AMPress, motivul pentru care nu a plecat din PSD, urmând modelul multor colegi de-ai săi, deși era evident că se află în dezacord cu vârfurile partidului.

„ (…) De douăzeci de ani fac politică la stânga, acolo unde e inima. Şi orice om luptă pentru inima lui, atunci când crede în adevărurile dinlăuntrul ei. Nu am plecat din PSD pentru că toate adevărurile în care cred sunt aici, în inima social-democraţiei. Am rămas pentru că orice perspectivă politică am avut cu privire la rolul social-democraţiei în societate a trebuit apărată şi promovată, iar dacă un politician nu poate lupta pentru ideile lui, cum poate lupta pentru viaţa şi bunăstarea unor oameni? (…) Am privit mereu înainte şi mi-am asumat fără tăgadă tot ce am declarat şi am făcut, ca om politic, în trecut şi în prezent. Aşa am rămas omul unei singure ideologii şi al unui singur partid până la ceasul la care vorbim”, a spus Vulpescu.

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.