joi 18 octombrie 2018 3:54 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / IPOTEZA in cazul MORTII sotilor Maleon:”Multi dintre noi credem ca nu s-ar fi sinucis”. Ce s-a gasit in locuinta lor
Adpres Market

IPOTEZA in cazul MORTII sotilor Maleon:”Multi dintre noi credem ca nu s-ar fi sinucis”. Ce s-a gasit in locuinta lor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Apar informaţii tulburătoare în cazul profesorului universitar din Iaşi, găsit mort de Crăciun, alături de soţia lui.
Analizele medico-legale au arătat că amândoi aveau o alcoolemie foarte mare în sânge: ea 2,40 şi el 1,70. Potrivit criminaliştilor, pe trupurile lor nu au fost găsite urme de violenţă iar principala ipoteză este acum a unei duble sinucideri. Femeia şi-ar fi luat prima viaţă. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Potrivit procurorilor, soţii Maleon ar fi consumat o cantitate însemnată de alcool în noaptea de Ajun. Spre dimineaţă, spun surse din ancheta, în jurul orei 6, femeia s-ar fi sinucis. După aproape trei ore, şi soţul ei şi-a luat viaţa.

Carmina Pascal, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: ”În urma finalizării analizelor de laborator a rezultat că la momentul decesului ambele persoane aveau alcoolemie. Îmbibaţie alcoolică în sânge 2.40 în cazul femeii şi 1.70 în cazul bărbatului.”

Trupurile fără viaţă au fost găsite abia aproape după zece ore de un apropiat, îngrijorat că cei doi nu ajunseseră la masa din prima zi de Crăciun.
Cei doi soţi au fost văzuţi ultima dată împreună pe 20 decembrie la un eveniment festiv, la Biblioteca Central Universitară, unde Bogdan Maleon era şi director din 2015.

Angajat bibliotecă: “A fost serbare pentru copiii bibliotecii şi el a fost împreună cu soţia. Foarte populară, un om foarte bun.”

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza din Iaşi” este în doliu, la fel şi Biblioteca Centrală Universitară.

Agent de pază la bibliotecă: “Nu am întâlnit oameni în viaţa mea mai respectoşi ca el. Noi suntem portari şi ne întâlneam cu el, întindea mâna şi dădea noroc cu noi. Era un om deosebit.”

Angajată biblioteca: “Era un om bun…foarte calm…Ne-a dărâmat. Nu cred că o să mai avem un director aşa bun ca dumnealui.”

Trupurile celor doi au fost depuse la capelă cimitirului “Petru şi Pavel” din Iaşi.

Bogdan Maleon şi soţia lui, Anda, erau cunoscuţi şi respectaţi în oraş. Bărbatul de 42 de ani era profesor la Facultatea de Istorie a Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Din 2015 fusese numit director interimar al Bibliotecii Central Universitare din oraş.

Emanuel Man, preşedinte Liga Studenţilor Universitatea Al. I. Cuza: “Ca profesor era foarte calm. Un monument de calmitate. Niciodată nu se enerva, ne pare tare rău, anul acesta plănuiam să refacem vechile efigii de pe bibliotecă, vechea stema a României Mari şi efigiile regilor Carol I şi Ferdinand, mulţi dintre noi credem că nu s-ar fi sinucis. Toată lumea îl ştia că un profesor exemplar”.

Cei doi soţi nu au avut copii, iar părinţii lui Bogdan Maleon se prăpădiseră de mai mult timp.

În tot acest timp, procurorii continua cercetarille. În noaptea fatidică, spun surse din ancheta, cei doi se pregăteau să împodobească bradul de Crăciun, dovada fiind chiar ornamentele găsite într-una dintre camere.

Sursa:stirileprotv.ro

Post-ul IPOTEZA in cazul MORTII sotilor Maleon:”Multi dintre noi credem ca nu s-ar fi sinucis”. Ce s-a gasit in locuinta lor apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com