Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

ÎPS Teodosie, despre educația sexuală în școli: „Nu poţi să îi dai copilului cuţitul să se joace, că el se va răni”

teodosie
ÎPS Teodosie a declarat, cu referire la predarea educației sexuale în școli, că „nu poţi să îi dai copilului cuţitul să se joace, că el se va răni”. Arhiepiscopul Tomisului a mai afirmat că, prin introducerea acestei materii în programă, părinții rămân fără un drept și nu-i mai pot păzi pe copii „să nu îşi dezvolte nişte instincte”.

„Minorii, care mereu au fost tutelaţi de părinţi sau de tutorii lor, cei care nu aveau părinţi, acum se ridică această tutelă şi acest drept al părinţilor. (…) Nu poţi să îi dai copilului cuţitul să se joace, că el se va răni şi de la aceste lucruri pe care nu le înţeleg şi care pot fi folosite instinctual.

Până acum părinții i-au păzit pe copii să nu-şi dezvolte nişte instincte care ar putea să le aducă mari prejudicii morale şi structurale”, a declarat ÎPS Teodosie, pentru Radio Dobrogea, potrivit b1.ro.

Arhiepiscopul Tomisului a cerut implicarea educatorilor, psihologilor, „oamenii de credinţă, oamenii de bun simţ, oamenii care cred într-o minimă morală”, pe care statul să-i asculte, deoarece sunt specialiști.

„Societatea noastră are nevoie de înţelepţi. Fără înţelepţi, fără oameni luminaţi societatea noastră intră în degringoladă”, a continuat preotul.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.