Actualitate

ÎPS Teodosie: „Exprimarea lui Iohannis este ca un soi de blestem”

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, consideră că avertismentul preşedintelui Klaus Iohannis – care i-a îndemnat pe români să stea acasă, altfel, după Sărbători, vom avea înmormântări – „este ca un soi de blestem“.

ÎPS Teodosie Exprimarea lui Iohannis este

IPS Teodosie a afirmat miercuri, la România TV, că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis a creat „panică între credincioşi după o bucurie atât de mare că se aduce sfânta lumină“.

„Toţi au crezut că un protocol între Patriarhie şi MAI are o valoare de lege. Creştinii se simt neglijaţi şi părăsiţi. A mai fost o pandemie în secolul XIX, iar la o săptămână de la Înviere nu a mai fost niciun mort. Creştinii aşa văd, ca pe un atac. A încetat ciuma când s-au scos moaştele Sfântului Dimitrie. Jandarmii ne-au cerut: <Veniţi şi ne aduceţi lumină şi paşte>“, a spus arhiepiscopul Tomisului, citat de adevarul.ro.

IPS Teodosie a menţionat la România TV că „această lumină este şi pentru domnul Iohannis“ şi „să nu facem o supărare la cea mai mare sărbătoare“.

Powered by WPeMatico

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.