Social Media

Irina Loghin, mesaj din spital

Irina Loghin se află internată la spitalul Matei Balș, alături de soțul său, de fiul și soția acestuia, după ce au fost confirmați cu noul coronavirus. Îndrăgita artistă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, în care face referire la starea sa de sănătate, și mulțumește celor care i-au trimis mesaje de susținere.

Irina Loghin, mesaj din spital

„Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile. Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook.

După cum spune una din melodiile mele, «Câte flori mi-ați dat voi mie/Nu pot crește pe câmpie», tot așa, nu vă pot mulțumi eu fiecăruia în parte pentru gândurile bune, pentru fiecare încurajare și urare de sănătate, «Dar câte zile oi avea/Vă dau flori cu gura mea!» Vă mulțumesc tuturor pentru că mă prețuiți, pentru că mi-ați dovedit încă o dată că îmi sunteți alături atât la bine, dar mai ales la greu! În încheiere, atât vă pot spune: «Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi… tot ce am mai bun!»”, a transmis Irina Loghin.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.