Actualitate

Irina, prima declarație a iubitei lui Liviu Dragnea după arestarea liderului PSD: „V-aș ruga să fiți…”

Irina Tănase este iubita lui Liviu Dragnea. După aproape 24 de ore de la decizia definitivă a judecătorilor, Irina Tănase a oferit o scurtă declarație jurnaliștilor, care au încercat să smulgă câte ceva de tânăra în vârstă de 25 de ani.

Relația dintre Irina Tănase și fostul șef al Partidului Social democrat a fost îndelung comentat de către presă încă de la apariția în public a celor doi. Acum, după ce Tribunalul a decis ca Liviu Dragnea să fie trimit în spatele gratiilor pentru trei ani și șase luni, toată lumea a încercat să afle o părere a Irinei Tănase despre partenerul său de viață.

Potrivit celor de la huff.ro, Irina ar fi refuzat total dialogul cu jurnaliștii, limitându-se să le ceară acestora să nu insiste pentru a-i smulge declarații: „V-aș ruga să nu insistați. Nu am nimic de comentat pe marginea acestui subiect. Este un moment greu pentru noi”, ar fi spus tânăra iubită a lui Liviu Dragnea. LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.