Life Style

Irina Tănase cere 2,1 milioane de dolari pentru un bebeluș

buburuza.ro   buburuza.ro

Irina Tănase a ajuns în atenția opiniei publice din postura de iubită a lui Liviu Dragnea. Ea a devenit rapid un personaj controversat. Acum, folosindu-se de postura în care se află, a decis să ajute. Tânăra s-a filmat pe contul de Instagram și a transmis un mesaj umanitar de strângere de fonduri pentru un bebeluș român care suferă de o boală genetică. Micuțul are nevoie de peste două milioane de dolari pentru vaccinul care îi salvează viața.

Irina a făcut și o legătură cu cazul copilului, amintindu-și că și ea a avut în copilărie o boală genetică. De asemenea, a făcut și precizări cu privire la filmulețul postat în mediul online. Iubita lui Dragnea a spus că nu îl cunoaște personal pe Robert, aflând de cazul lui de pe rețelele de socializare. Astfel, își asumă orice răutăți sau injurii pe care publicul i le adresează, în schimbul ajutorului pe care i l-ar putea oferi oamenii.

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi. (…) Mi-am asumat orice rautati pe care ati dori sa mi le spuneti, sau orice jigniri pe care poate ati dori sa mi le adresati in urma acestei expuneri pe care o aleg astazi dar consider ca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati pe Robert, eu sunt multumita. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare, dar pentru el are o importanta foarte mare”, a spus Irina Tănase.

pni.ro%20

Comment here