Social Media

Italia a fost numită cea mai frumoasă țară din lume! Iată încă 9 țări din clasamentul respectiv!

Sunteți de acord?

În sfârșit, specialiștii în turism au determinat cea mai frumoasă țară din lume! Dar aceasta nu este totul. Iată care țări au fost incluse în top 10!

10. OLANDA

În acest an Olanda a intrat în Top 10 cele mai frumoase țări din lume. De asemenea, țara respectivă a ocupat locul 6 în lista celor mai bune state pentru educația copiilor. Ea este și una dintre cele mai bune pentru femei.

9. FRANȚA

Franța este cea mai vizitată țară din lume. Popularitatea ei se datorează culturii, istoriei și gastronomiei sale incredibile!

8. SUA

Țara cu cea mai mare economie din lume este considerată și cea mai impresionantă. SUA ocupă un loc în această listă deja al treilea an la rând.

7. AUSTRALIA

Australia ocupă locul 5 după calitatea vieții și locul 4 în lista „Cele mai bune țări pentru călătoriile solitare”.

6. SUEDIA

Suedia este una dintre cele mai socio-orientate țări, cu natură minunată și orașe moderne.

5. JAPONIA

Japonia este țara cu cele mai mărețe cultură și natură. Cât este de formidabil doar sezonul de înflorire a cireșilor japonezi!

4. MAREA BRITANIE

Regatul Unit ocupă, de asemenea, locul 4 în domeniul antreprenoriatului și locul 5 printre cele mai puternice țări.

3. GERMANIA

În acest an, datorită confortului, egalității dintre bărbați și femei și conducerii transparente, Germania s-a ridicat cu o poziție în rating.

2. GRECIA

Grecia este o țară din Europa de Sud-Est, situată pe Peninsula Balcanică. Cea mai mare parte din ea constă din peninsule și insule surprinzător de frumoase, aflate în Mările Egee, Ionică și Mediterană.

ȘI, ÎN SFÂRȘIT…

1. ITALIA

Italia este o țară din Europa de Sud. Împreună cu Grecia, ea este „strămoșul” culturii europene contemporane și pur și simplu o țară incredibil de frumoasă. Acum oficial!

Iar voi sunteți de acord cu acest rating?

The post Italia a fost numită cea mai frumoasă țară din lume! Iată încă 9 țări din clasamentul respectiv! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.