vineri 21 septembrie 2018 5:21 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Îți mai aduci aminte de „Betty cea urâtă”? Cum arată acum actrița care a cucerit o lume întreagă. Trebuie să te uiți de două ori
Adpres Market

Îți mai aduci aminte de „Betty cea urâtă”? Cum arată acum actrița care a cucerit o lume întreagă. Trebuie să te uiți de două ori

AdpresFM - Radio Online Stations  

Este considerată una dintre cele mai faimoase telenovele din toate timpurile. „Betty cea urâtă” a fost un adevărat fenomen printre milioanele de fani din întreaga lume care au așteptat ani întregi ca să vadă ce se întâmplă cu personajul lor favorit.

Între 1999 și 2001, o telenovelă numită „Betty La Fea” sau „Ugly Betty” a devenit fenomen mondial.

Telenovela se învârte în jurul lui Beatriz sau „Betty”, o femeie cu sufletul mare, dar care nu este la fel de frumoasă ca și alte femei. Însă aceasta reușește cumva să fure inima șefului ei frumos, Armando Mendoza Sáenz, interpretat de Jorge Enrique Abello.

Deși Ana Maria Orozco arată neatrăgătoare în spectacol cu ​​bretonul ei ciudat, cu aparatul dentar și cu ochelarii ei urâți, în viața reală, lucrurile stau invers. Actrița este incredibil de frumoasă în viața reală. Și astăzi, după aproape două decenii de la terminarea filmărilor, ea este mai frumoasă ca niciodată.

Ana este încă activă în industria de divertisment din Columbia. Anul trecut, ea și-a reluat rolul de Betty în versiunea sa de teatru numită „Betty en Teatro”, care a început se joace în martie. În iunie, ea a jucat, de asemenea, într-un spectacol numit „Gran Estreno”.

Și pe plan personal, lucrurile stau foarte bine pentru actriță. Ana locuiește în Bogotá, Columbia. Are două fiice pe nume Lucrecia și Mia.

via instagram.com/anaorozcoof

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com