Jurnal Intim

Iubire interzisa! Mamă, îndrăgostită de fiul ei…

Monica Mares, în vârstă de 36 de ani, s-a îndrăgostit de fiul ei biologic și are o relație cu acesta. Ea a povestit cum a ajuns să formeze un cuplu cu cel pe care l-a născut în urmă cu 19 ani.

Monica Mares și fiul său, Caleb Peterson riscau 18 luni de închisoare pentru incest în luna martie 2017, însă judecătorii au hotărât să îi lase în libertate atâta timp cât nu aveau relații nepotrivite. Deși și-au recunoscut vina, cei doi au jurat că nimic nu îi va ține separați.

Femeia l-a născut pe Caleb Peterson în urmă cu 19 ani, când era doar o adolescentă de 16 ani. Ea a decis atunci să-l dea pe fiul ei spre adopție. Cei doi s-au reîntâlnit pentru prima dată în 2019, când femeia s-a dus să își ia fiul de la familia care îl adoptase, în Texas.

Mama s-a îndrăgostit de propriul fiu

Femeia a povestit cum a început povestea de dragoste cu copilul ei.„I-am spus: Scuze, nu știu cum vei reacționa. Sunt mama ta și tu ești fiul meu, dar eu m-am îndrăgostit de tine”,

„Iar el mi-a spus: Mi-a fost frică să-și spun, dar și eu m-am îndrăgostit de tine. El este dragostea vieții mele și nu vreau să-l pierd. Copiii mei îl iubesc, întreaga familie îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici măcar închisoarea. Trebuie să fiu cu el. Când voi ieși din închisoare, mă voi muta într-un stat care ne va permite să fim împreună”, a mai mărturisit Monica Mares.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.