Social Media

Iulia Albu sare la gatul Danei Budeanu. Dana Budeanu desfiintata de Iulia Albu. Toata lumea are canal de YouTube, si Floricica Dansatoarea… sunt mai multe, a afirmat Iulia Albu…

Iulia Albu sare la gatul Danei Budeanu. Dana Budeanu desfiintata de Iulia Albu. Credeați ca sunt prietene? Ei bine, nu! Iulia Albu a facut declaratii spumoase despre Dana Budeanu, în direct, la tv. Ce au de impartit cele doua femei?

Iulia Albu a înțepat-o subtil pe Dana Budeanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată de Pro TV. Se pare ca cele două stiliste se află într-o ceartă continuă și profită de fiecare ocazie pentru a se „impunge” una pe cealalta.

Iulia Albu a fost practic provocata de prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță sa spună cateva cuvinte despre rivala ei, dupa ce acesta și-a pus o sonerie la telefon în care Dana Budeanu îi spunea că arată „țiplă”. Atunci, Iulia a reacționat și a avut cateva vorbe bine alese la adresa Danei.

„O știu, este celebră. Este celebră și a spus o chestie foarte interesantă: Dacă nu ești la Pro TV nu exiști”, a spus acid stilista, făcând referite la faputul că Dana Budeanu a fost dată afară de la Pro Tv. „Pentru asta e celebră”, a completat ea.

„Toată lumea are canal de Youtube, și Florica Dansatoarea… sunt mai multe”, a afirmat Iulia Albu când Măruță i-a spus că Budeanu și-a deschis un canal de Youtube.

Dana Budeanu a devenit mult mai virala de cand a parasit ProTv pentru… youtube. Creatoarea de modă/stilista are o emisiune pe youtube care a devenit subiect de mare interes pentru internautii romani.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.