Actualitate

Iulian Bulai pune tunurile pe Cîțu: Consumul de pâine ajută economia. Catu să își ceară scuze pentru aroganța

Iulian Bulai spune că e foarte revoltat de atitudinea premierului Florin Cîțu, care a fost întrebat dacă știe cât costa o franzelă sau o sticlă de ulei.


„Eu mănânc pâine. Și familia mea face la fel. Și prietenii mei. Oamenii din Neamț mănâncă pâine. Românii mănâncă pâine. Sper ca până la prânz premierul Cîțu să își ceară scuze pentru aroganța afișată.

Recomand evident pâine la supa de prânz. Și consumul de pâine ajută economia!”, a spus Bulai, pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu a recunoscut că nu știe cât costă o pâine, întrebat fiind dacă știe prețul unei franzele. Premierul a spus că el nu mănâncă pâine, ocolind astfel un răspuns direct.

”Știți cât mai costă o franzelă sau o sticlă de ulei?”, a fost întrebat premierul marți de către un reporter, în contextul declarațiilor acestuia legate de nivelul de trai al românilor.

”Nu mănânc pâine”, a răspuns Florin Cîțu. Primul ministru s-a arătat anterior mulțumit de nivelul de trai din România, în condițiile în care, spune el, tot mai mulți români au salarii nu 1.000 de euro, ci chiar de 3.000 de euro pe lună.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.