Social Media

Jay-Z, prima declarație după gestul făcut de el și Beyoncé la Super Bowl 2020

Beyoncé și Jay-Z au făcut un gest cu care au reușit să surprindă pe toată lumea la Super Bowl 2020, mai exact ei nu s-au ridicat de pe scaune în timpul interpretării imnului național.

Recent, Jay-Z a fost prezent la Universitatea Columbia, unde a discutat despre acest lucru. El a fost întrebat de către un profesor universitar dacă decizia lui și a soției sale de a nu se ridica în timpul interpretării imnului național de către Demi Lovato a fost o încercare de a ‘transmite un semn’.”

„De fapt, nu a fost așa. Îmi pare rău”, a declarat Jay-Z, conform TMZ.

Potrivit artistului, el și soția sa, Beyoncé, s-au bucurat de moment și nu au vrut să pară că gestul lor ar fi o declarație politică îndreptată cuiva. „Chiar m-am uitat la show. M-am mișcat prea lent?”, a explicat Jay-Z. Se pare că ei au vrut doar să fie mult mai atenți la felul în care Demi Lovato a interpretat imnul național.

Jay-Z a încheiat și un parteneriat cu Liga Națională de Fotbal (National Football League), iar acest lucru înseamnă oferirea de consultanță privind alegerea artiștilor care vor avea spectacole în…

 

Citeste continuarea AICI

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.