Actualitate

Jean Paler este unul dintre artiștii care au ajuns la spital în perioada pandemiei

Artistul își amintește că în perioada în care a stat internat a fost lovit, îmbrâncit și înjurat de personalul medical. De asemenea, Jean Paler spune că pacienților le este întârziat tratamentul din cauza așteptării rezultatului covid-19. De pildă, el a fost testat de 5 ori până când să se stabilească că nu e infectat și poate fi tratat.

Actorul Jean Paler a mai spus că în salon nu venea nimeni să-l verifice, nu putea să iasă afară din cameră, suferind de frig.

Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un BOLNAV

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.