Social Media

Jennifer Aniston dezvăluie că nu a fost susținută de familie pentru a avea o carieră în actorie

Actrița Jennifer Aniston a declarat într-un interviu pentru People faptul că familia ei nu credea că va avea o carieră în actorie. Ea a spus că lipsa susținerii din partea familiei a afectat-o mai mulți ani la rând.

„Le-am spus adevărul fără să îmi fie teamă, iar acest lucru s-a reflectat asupra carierei mele. Iar atunci a apărut serialul Friends, dar tot mai erau câțiva sceptici în familia mea. „Nu vei face niciun ban”, mi-au spus ei. „Uitați-vă la mine. Nu mă provocați. Dumnezeu știe că voi face o grămadă de bani”, a declarat Jennifer Aniston.

Într-un interviu pentru ELLE USA din decembrie 2018, Jennifer a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu mama ei timp de 20 de ani. Mama ei, Nancy Dow, a murit în anul 2016, iar conflictul cu ea a determinat-o pe Jennifer să aibă probleme cu încrederea de sine încă de la o vârstă fragedă.

Jennifer nu a mai vrut să vorbească cu mama ei deoarece aceasta a publicat în anul 1999 o carte intitulată „From Mother and Daughter to Friends: A Memoir”, în care își denigra fiica.

Jennifer Aniston a vorbit despre relația pe care a avut-o…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.