Actualitate

Joe Biden: Vladimir Putin e un „killer” care „va plăti” pentru implicarea în alegerile din SUA

biden si putin

Preşedintele SUA, Joe Biden, crede că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este un „ucigaş” („killer”) şi a spus că şeful statului rus „va plăti” pentru implicarea Moscovei în alegerile prezidenţiale din 2020 din SUA, informează Euronews, potrivit digi24.ro.

Declaraţiile au fost făcute de Biden în cadrul unui interviu acordat ABC News şi vin după publicarea în SUA a unui raport al serviciilor de informaţii americane conform căruia Putin s-ar fi aflat în spatele unei operaţiuni destinate influenţării voturilor în favoarea fostului preşedinte SUA Donald Trump, la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Preşedintele Biden a declarat că a avut „o lungă discuţie” cu Putin în care i-a transmis liderului de la Moscova că „preţul pe care îl va plăti se va vedea curând”.

Întrebat, în cadrul interviului, dacă e de părere că Putin este un „criminal” („killer”), Joe Biden a răspuns: Da, cred că este.

Preşedintele SUA a mai dezvăluit că i-ar fi spus în faţă lui Putin faptul că acesta „n-ar avea deloc suflet”. Replica lui Putin a fost: Ne înţelegem noi.

În acelaşi timp, Joe Biden a recunoscut că în chestiuni reciproc avantajoase, s-a putut înţelege cu Putin, cum a fost în cazul semnării noului tratat NEW START privind limitarea arsenalului nuclear strategic.

Continuarea aici


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.