Actualitate

Judecătorii, decizie definitivă: Dragnea rămâne în închisoare. Râmâne, spun pamfletarii, șansa evadării

Curtea de Apel București anunță printr-un comunicat de presă că a respins contestația formulată de Liviu Dragnea, printr-o decizia care acum este definitivă, prin epuizarea tuturor căilor de atac.

Judecătorii, decizie definitivă: Dragnea rămâne în închisoare. Râmâne, spun pamfletarii, șansa evadării

Contestaţie depusă de Liviu Dragnea la executarea pedepsei în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider PSD solicitând să fie eliberat din închisoare pe motiv că este deţinut ilegal, a fost dezbătută îndelung, ieri, deținutului dându-i-se libertatea să se exprime pe îndelete, aducând argumente, atât el cât și avocatul care  a invocat paragrafe de lege din perioada medievală din Anglia.

Astăzi, vineri, instanța a respins ultimul act al încercărilor repetate de a ieși din detenție ale lui Dragnea, nu cu mult timp în urmă cel mai puternic om din stat, utilizându-și partidul și parlamentul pentru a emite legi care să-l scape de pușcărie.

Un comentator ironic spune că judecătorii mint. Dragnea mai are o șansă – cea a evadării, încă neîncercată dar care era utilizată în Evul Mediu și nu numai. Uneori cu succes.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.