Sport

Jurgen Klopp,despre următorul meci din Cupa Ligii:

 Întâlnirea dintre Liverpool și Arsenal din optimile Cupei Ligii Angliei a fost una extrem de disputată. Cele două echipe au încheiat la egalitate, 5-5, la finalul timpului regulamentar, iar la loviturile de departajare, vicecampioana din Premier League s-a impus cu 5-4.

Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Competiției, după 16 decembrie, dar la 18 decembrie, gruparea pregătită de Jurgen Klopp are programat primul meci din Campionatul Mondial al Cluburilor, din Qatar.

Având în vedere această situație, tehnicianul neamț a precizat că dacă nu se va găsi o dată favorabilă pentru disputarea meciului sferturi, va retrage formația din Cupa Ligii.

„Dacă nu vor găsi o dată potrivită și pentru noi, nu la 3 dimineața în ziua de Crăciun, nu vom juca, pur și simplu. Trebuie să ia o decizie, trebuie să te gândești la lucrurile acestea.

Dacă ai un program iar una dintre echipe nu se poate plia la programul respectiv, trebuie să regândești situația. Am jucat în seara asta, am vrut să câștigăm, am făcut asta, dar dacă nu găsesc o dată potrivită, nu vom putea juca, iar oricine ne va fi oponent va merge mai departe”, a spur Jurgen Klopp, în cadrul conferinței de presă.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.