Dezvaluiri

Jurnal de Coruptie: Cum a ajuns Cosmina Stanomir director si mai apoi subprefect al judetului Mehedinti fara concurs, doar pe ochi frumosi, fiind pila Ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Cosmina Giorgiana Stanomir (foto) a fost numită subprefect al județului Mehedinți din partea PNL. Ce scria Jurnalul Olteniei despre doamna subprefect: Cu ajutorul politicii și a pilelor tari, din consilier la cabinet parlamentar PNL al lui Virgil Popescu (foto), a ajuns, fără concurs, director de instituție publică.

Cosmina Giorgiana Stanomir, pe numele anterior Neamțu, actualul director la Sistemul de Gospodărire al Apelor Mehedinți, a aterizat în această funcție prin detașare din postul de consilier cabinet parlamentar deputat PNL Virgil Popescu.

În urma verificărilor reiese că Stanomir Giorgiana Cosmina a fost angajată la cabinetul parlamentar al deputatului Virgil Popescu în data de 11 iulie 2017 iar în data de 21 februarie 2020 a fost detașată de aici în funcția de director la SGA Mehedinți.

Pentru cei care nu știu, Cosmina Stanomir – Neamțu este o militantă liberală cu carnet de partid, ea deținând funcția de secretar general adjunct al PNL Mehedinți după cum reiese din declarația ei de interese. Totodată Cosmina Giorgiana Stanomir este și consilier local PNL în CL Drobeta Turnu Severin pentru perioada 2020-2024.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Comments (1)

  1. Nu e pila. e amanta, se intalnesc ocazional in apartamentul de pe bvld tudor vladimirescu . HOP clatita. ALO MILITIA ! bigamie !

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.

%d blogeri au apreciat: