Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Jurnalista Mădălina Ciocan a murit. Colegii săi au făcut anunțul

Jurnalista Mădălina Ciocan de la România Tv a murit. Tragica veste a fost dată chiar de colegii și colaboratorii acesteia. Apropiații o descriu ca pe o fire veselă și plină de viață.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, aceasta era grav bolnavă și se chinuia de ceva vreme cu o cumplită boală care nu avea niciun antidot.

Mădălina Ciocan a murit după o lungă suferință

Victor Ciutacu a fost printre primii care și-a exprimat regretele față de moartea acesteia pe pagina personală de Facebook. Acesta a descris-o în detaliu pe Mădălina Ciocan.

”Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan.

Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pană, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt. Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Eugen Chelemen, directorul editorial România TV, a rememorat persoana Mădălinei tot într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Drum lin, Mădălina! România TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!”, a scris Chelemen.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.