Actualitate

Jurnaliști CNN, arestați în timpul unei transmisii în direct

Patru jurnaliști CNN, care transmiteau protestele din Minneapolis, după uciderea de către poliție a unui bărbat de culoare, au fost arestați chiar în timp ce erau în direct. Aceştia au fost arestați, în ciuda faptului că s-au prezentat şi le-au spus poliţiştilor că sunt jurnalişti.

”În acest moment transmitem în direct. Suntem patru, facem parte din aceeași echipă. Spuneți-ne până unde să ne retragem, nu vă vom sta în cale, doar anunțați-ne!”, a încercat reporterul să transmită poliției, potrivit antena3.ro.

Ca răspuns însă, a fost anunțat că este arestat.

Protestatarii s-au confruntat cu poliţia pentru a doua zi consecutivă în oraşul american Minneapolis, într-o revărsare de furie în urma morţii unui bărbat de culoare, care a fost provocată de un ofiţer de poliţie, potrivit BBC.

Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene, în timp ce protestatarii au aruncat cu pietre şi au pulverizat graffiti, iar mai multe magazine au fost jefuite.
Proteste au fost, de asemenea, la Chicago, Illinois, Los Angeles, California şi Memphis, Tennessee.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.