luni 24 septembrie 2018 11:21 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Jurnalistul Vlad Georgescu, reacţie dură din Germania după anunţul demisiei lui Mihai Pâlşu | Celor care l-au forţat direct sau indirect să renunţe la munca pe care o iubea le transmit că nu uităm şi nu iertăm pe nimeni
Adpres Market
mihai-palsu-eads

Jurnalistul Vlad Georgescu, reacţie dură din Germania după anunţul demisiei lui Mihai Pâlşu | Celor care l-au forţat direct sau indirect să renunţe la munca pe care o iubea le transmit că nu uităm şi nu iertăm pe nimeni

AdpresFM - Radio Online Stations  

mihai-palsu-eads

Jurnalistul de investigaţii Vlad Georgescu, autorul anchetei despre corupţia din „Afacerea EADS” publicată în presa germană la sfârşitul anului trecut, a avut o reacţie dură la anunţul demisiei lui Mihai Pâlşu de la conducerea editorială a cotidianului Puterea.

Vlad Georgescu, de al cărui nume sunt legate multe dezvăluiri despre dosare de corupţie – inclusiv despre afacerea Microsoft -, publicate în Huffington Post, Spigel sau Handelsblatt, transmite un avertisment celor care încearcă să pună căluş presei.

„Mihai a dat dovadă de curaj extraordinar şi de o profesionalitate eminentă în dezvăluirea fraudei EADS, arătînd în ce mod statul şi poporul Român au pierdut un miliard de EURO pentru nimic – şi în ce măsură s-au tras sforile în Germania. Faţă de organele de presă germane la nivel SPIEGEL, care pînă astăzi nu au avut curajul să publice întreaga imagine a cauzei EADS, sub conducerea lui Mihai PUTEREA a fost o insulă a jurnalismului investigativ european într-o mare de organe mass media occidentale adormite. Cei care l-au forţat direct sau indirect să renunţe la munca pe care o iubea le transmit mesajul că nu uităm şi nu iertăm pe nimeni.

Cu sinceră stimă
VLAD GEORGESCU, jurnalist”.

Mihai Pâlşu a anunţat marţi că a demisionat de la conducerea editorială a cotidianului Puterea, motivându-şi astfel decizia: „Pentru că vreau să nu mai dau explicaţii la întrebări de genul ‘de ce ai publicat articolul X?’. Pentru că vreau să fiu susţinut după ce public anchete care zguduie viaţa politică şi mediul de afaceri, chiar în faţa justiţiei, nu suspendat”.

Jurnalistul a mai precizat că va reveni în curând cu un nou proiect media.

„Am în plan să produc un vehicul media care să conţină şi print… pentru început un site (www.secundatv.ro) şi un bilunar sub titlul SECUNDA”.

Powered by WPeMatico

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com