Actualitate

Kim Jong-un a ordonat confiscarea animalelor de companie. Unii cred că sunt folosite de stat pentru rezolvarea penuriei de hrană

kim jong un

Din iulie, nord-coreenii nu mai au voie să deţină un animal de companie. Animalele sunt trimise la grădini zoologice de stat. Totuşi, unii cred că ele vor fi sacrificate pentru a acoperi penuria de hrană.

În opinia dictatorului Kim Jong-un, animalele de companie reprezintă un simbol al „tendinţei corupte a ideologiei burgheze”, scrie ziarul britanic Daily Mail, care citează ziarul sud-coreean Chosun Ilbo, potrivit adevarul.ro.

Conform publicaţiei sud-coreene, autorităţile nord-coreene au identificat „gospodăriile care deţin câini şi le obligă să renunţe la ele, în caz contrar fiind confiscate”.

Această decizie îi îngrijorează pe proprietarii de animale de companie. Ei se tem că acestea să nu fie folosite de stat pentru a rezolva problema penuriei de hrană.

Un raport recent al ONU arată că până la 60% din populaţia nord-coreeană se confruntă cu penurii alimentare generalizate.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.