Social Media

Kim Jong-un: De ce in toate calatoriile sale nu pleaca niciodata fara toaleta personala ?!

Kim Jong-un este unul din cei mai controversați lideri politici ai lumii. De numele conducătorului suprem de la Phenian se leagă și lucruri mai puțin obișnuite, cum ar fi faptul că își cară peste tot unde se duce propria toaletă.

Obișnuințele liderului sud-coreean par să fie extrem de bizare, motiv pentru a stârnit, un nou val de atenție asupra sa. Informația conform căreia Kim Jong-un își ține celebra oală de noapte din automobilul său Mercedes a făcut înconjurul planetei. Totodată, la nevoie, dictatorul folosește și o toaletă mobilă creată special pentru „teren muntos sau zăpadă”, potrivit unei surse anonime citate de Daily NK.

Motivele pentru care Kim Jong-un refuză toaletele publice sunt, însă, cât se poate de serioase și țin de securitatea națională. O posibilă explicație a venit și din partea lui Lee Yun-keol, fost membru al comandamentului de gardă nord-coreean, care spune că „excrețiile liderului conțin informații despre starea de sănătate a acestuia, astfel că nu pot fi lăsate la voia întâmplării”.

O altă explicație vine de la publicația din Coreea de Sud Chosun Ilbo, care precizează că această decizie a liderului „îi împiedică pe dușmani să intre în canal pentru a analiza scaunul liderului suprem”.
De asemenea, excrementele lui Kim Jong-un ar putea indica dacă acesta suferă sau nu de o anumită afecțiune.

Despre liderul de la Phenian s-au scris multe informații, recent, și asta pentru că vreme de câteva săptămâni a dispărut din spațiul public. Tot de atunci au început să apară speculațiile în presa internațională. Publicațiile au luat în calcul mai multe scenarii cu privire la Kim Jong-un, primele fiind cele care aduceau în atenție starea sa gravă în care acesta se află, după o posibilă operație cadrdiovasculară. Mai mult, au apărut și zvonuri potrivit cărora acesta ar fi decedat. Însă liderul nord-coreean și-a făcut, în cele din urmă apariția.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.