Actualitate

Klaus Iohannis cheamă partidele la Cotroceni

iohannis

„S-a terminat numărarea voturilor la referendum. 6,5 milioane de români au răspuns cu DA pentru cele două întrebări. Trebuie să punem în practică ceea ce a decis poporul prin refernedum. Am decis să convoc partidele la consultări pe această temă. Ce a decis poporul trebuie pus în Constituţie”, a declarat Klaus Iohannis.

Despre propunerile de miniştri din partea PSD, şeful Statului a subliniat că îl va refuza pe Titus Corlăţean. „Am primit propuneri pentru miniştri. Imaginaţi-vă că PSD nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să mi-l propunăm pe Corlăţean, artizanul catastrofei din 2014 de la alegerile prezidenţiale. Nu e suficient că PSD şi-a bătut joc de români în 2014 şi în în 2019, îndrăzneşte acum să mi-l propună pe Corlăţean. E total nepotrivit. Această propunere va fi repsinsă. Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a adăugat Iohannis.

Întrebat despre demisiile lui Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan, preşedintele a subliniat că nu a cerut demiterea lor. „Eu nu am cerut demisia celor doi miniştri. Eu am cerut demiterea lor. Doamna premier a spus că rămâne să mai judece puţin”, a spus preşedintele.

Articolul Klaus Iohannis cheamă partidele la Cotroceni apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.