Actualitate

Klaus Iohannis cheamă partidele la Cotroceni

kitunghii.ro
iohannis

„S-a terminat numărarea voturilor la referendum. 6,5 milioane de români au răspuns cu DA pentru cele două întrebări. Trebuie să punem în practică ceea ce a decis poporul prin refernedum. Am decis să convoc partidele la consultări pe această temă. Ce a decis poporul trebuie pus în Constituţie”, a declarat Klaus Iohannis.

Despre propunerile de miniştri din partea PSD, şeful Statului a subliniat că îl va refuza pe Titus Corlăţean. „Am primit propuneri pentru miniştri. Imaginaţi-vă că PSD nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să mi-l propunăm pe Corlăţean, artizanul catastrofei din 2014 de la alegerile prezidenţiale. Nu e suficient că PSD şi-a bătut joc de români în 2014 şi în în 2019, îndrăzneşte acum să mi-l propună pe Corlăţean. E total nepotrivit. Această propunere va fi repsinsă. Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a adăugat Iohannis.

Întrebat despre demisiile lui Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan, preşedintele a subliniat că nu a cerut demiterea lor. „Eu nu am cerut demisia celor doi miniştri. Eu am cerut demiterea lor. Doamna premier a spus că rămâne să mai judece puţin”, a spus preşedintele.

Articolul Klaus Iohannis cheamă partidele la Cotroceni apare prima dată în Cronica Romana.

pni.ro%20

Comment here