Actualitate

Klaus Iohannis: Vom pune un guvern care să lucreze pentru români, nu împotriva românilor

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, la Focșani, că PNL va pune un guvern care să lucreze pentru români, nu împotriva lor, cum a făcut PSD, și a explicat ce înseamnă o România normală: autostrăzi și locuri de muncă, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiți să plece în străinătate.

Șeful statului a spus, miercuri, la Focșani, unde a participat la o întâlnire cu liberalii din regiune, că PNL va pune un guvern care să înceapă să reconstruiască România.

„Noi vom pune un guvern care să lucreze pentru români, nu împotriva românilor, ca pesediștii, noi vom pune un guvern care începe să reconstruiască România, nu s-o demoleze ca pesediștii, și pentru asta avem nevoie să mai câștigăm aceste trei bătălii. Prezidențialele, localele și parlamentarele le vom câștiga împreună”, a spus Klaus Iohannis.

Acesta le-a explicat celor prezenți ce înseamnă România normală.

„Lumea mă întreabă, domnule președinte ce e aia România normală? În fond dacă vorbim între noi folosim acest cuvânt foarte des. Cred că e normal ca Moldova să fie legată cu o autostradă. Eu cred că pentru mulți vrânceni ar fi normal să își găsească de lucru aici acasă și să nu fie nevoiți să plece, cred că pentru mulți dintre voi ar fi normal ca cei dragi să se întoarcă acasă, ar fi normal să se întoarcă acasă într-o țară în care instituțiile funcționează pentru cetățean, ar fi normal să se întoarcă acasă unde găsesc de lucru și câștigă suficient pentru un trai decent. Cred că e normal să aveți în oraș un spital unde sunteți tratați cu mare respect. Toate aceste lucruri, după ce câștigăm alegerile, le vom face împreună”, a mai spus Klaus Iohannis.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.