duminică 19 august 2018 3:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / KOVESI NU MAI POATE FI PROTEJATA! Se anunta FINALUL CARIEREI SEFEI DNA. Noi inregistrari explozive
Adpres Market

KOVESI NU MAI POATE FI PROTEJATA! Se anunta FINALUL CARIEREI SEFEI DNA. Noi inregistrari explozive

AdpresFM - Radio Online Stations  

Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA, i-a fost anunțat finalul carierei în fruntea instituției pe care o conduce de două mandate. Înregistrările de duminică seară au avut un impact rapid și puternic în România.

Sebastian Ghiță este convins că șefa DNA nu mai poate fi protejată de niciun înalt demnitar după ce tabloul abuzurilor DNA va fi completat de înregistrările făcute de familia Cosma.

„Astăzi pot să spun de Kovesi că este bolnavă de putere, rău…Sunt mecanisme mai ample care au dus la această situație în România, este mult de vorbit. Cu plecarea lui Kovesi poate o să vină cineva care o să pună serios umărul la rezolvarea problmelor din România. Sunt convins că doamna Kovesi o să plece, nu mai poate fi protejată nici de domnul Lazăr, de nimeni.

Am auzit înregistrările, vor mai urma și alte dezbăluiri. Mulți vor afla cum au fost făcute denunțurile. Mulți….Cînd o să auziți 30 de oameni, oameni serioși și cu buletinul românesc în mână, vorbind despre aceste lucruri, nici atunci nu o să credeți?”, a declarat Ghiță la România TV.

Sursa:evz.ro

Post-ul KOVESI NU MAI POATE FI PROTEJATA! Se anunta FINALUL CARIEREI SEFEI DNA. Noi inregistrari explozive apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com