Actualitate

Kovesi primeşte o nouă lovitură. Pusă sub acuzare într-un nou dosar penal

Laura Codruţa Kiveşi, fost Procuror General al României şi fost Procuror Şef al DNA, s-a ales cu un nou dosar penal. Kovesi este acuzată de Secţia de Investigare a Magistraţilor, de complicitate la represiune nedreaptă şi constituire de grup infracţional organizat în legătură cu abuzurile comise de procurorii DNA Ploieşti, Mircea Negulescu şi Lucian Onea.

Fosta şefă a DNA a fost chemată joi, la audieri la Secţia de Investigare a Magistraţilor, unde se află şi la această oră, în faţa procurorului de caz, Adina Florea.

Koveşi a cerut de două ori recuzarea procurorului de caz, Adina Florea, însă şi aceste cereri, au fost respinse ca inadmisibile. După prima audiere din luna februarie, Kovesi a mai depus alte două cereri de recuzare a procurorului Adina Florea, însă acestea au fost respinse de Procurorul Şef al Secţiei de Investigare a Magistraţilor.

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.