luni 24 septembrie 2018 8:26 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / L-A ÎNJUNGHIAT CU O SABIE NINJA şi a sunat la 112. Ce a putut spune FEMEIA SAMURAI depăşeşte nivelul psihiatrilor
Adpres Market

L-A ÎNJUNGHIAT CU O SABIE NINJA şi a sunat la 112. Ce a putut spune FEMEIA SAMURAI depăşeşte nivelul psihiatrilor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Emily Javier, de 30 de ani, i-a tăiat două degete cu o sabie ninja iubitului său, Alex Lovell, pentru că a găsit în telefonul acestuia aplicația Tinder, o rețea de socializare unde bărbații și femeile pot să stabilească întâlniri. Interesant este și faptul că tot femeia a sunat la 911 afirmând: “Mi-am înjunghiat iubitul. Grăbește-te, altfel moare”.

Javier este acuzată acum de tentativă de crimă pentru atacul brutal asupra partenerului, a cărui viață este amenințată. În fața polițiștilor, pe care tot ei i-a chemat, Emily a dezvăluit că a așteptat ca Lovell să adoarmă pentru ca să-și ducă la capăt planul diabolic.

Prezența aplicației Tinder în telefon nu este singura explicație pentru gestul macabru. Femeia a spus că evenimentele s-au produs și pentru că bărbatul ei se juca prea mult pe telefonul mobil.

Femeia a fost cea care a sunat la 911 pentru ca echipa de medici să vină mai repede. Când a fost întrebată locul în care bărbatul este înjunghiat, femeia a răspuns: „Peste tot!”. Chiar dacă bărbatul acesteia susține că nu a înșelat-o niciodată, Javier spune că a fost înșelată înainte de Lovell.

Atacurile cu săbii sau macete s-au înmulțit în ultima perioadă. În urmă cu doar câteva săptămâni, un bărbat a încercat să își ucidă partenera pentru că a aflat că era înșelat. Luna trecută, un student din Londra a fost ucis cu o sabie samurai, rememorează thesun.co.uk.

Sursa:evz.ro

Articolul L-A ÎNJUNGHIAT CU O SABIE NINJA şi a sunat la 112. Ce a putut spune FEMEIA SAMURAI depăşeşte nivelul psihiatrilor apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com