sâmbătă 18 august 2018 6:00 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / La masa de langa mine, tipul asta o ameninta pe fata. Aveam 23 de ani, ma credeam smecher, asa ca m-am dus spre el sa-l iau la bataie. Atunci am simtit o mana ca ma bate pe umar. Era un barbat la vreo 50 de ani… Ce a urmat intrece orice imaginatie: „Da-mi sa-ti vad si eu buletinul… ”
Adpres Market
cuplu-la-intalnire-1-800x500

La masa de langa mine, tipul asta o ameninta pe fata. Aveam 23 de ani, ma credeam smecher, asa ca m-am dus spre el sa-l iau la bataie. Atunci am simtit o mana ca ma bate pe umar. Era un barbat la vreo 50 de ani… Ce a urmat intrece orice imaginatie: „Da-mi sa-ti vad si eu buletinul… ”

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora


Orice femeie a avut parte cel puțin de o primă întâlnire groaznică, dar fata din această poveste a avut un ghinion teribil și chiar s-a temut pentru siguranța ei. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru ea.

Povestea a fost spusă pe o rețea socială de un bărbat care a fost martor la întreaga întâmplare. Redăm integral postarea lui:

”Luam masa la un fast food și în spatele meu era un cuplu la întâlnire. Cred că era prima întâlnire, dar nu mergea bine deloc. Tipul făcea niște comentarii tare urâte cu tentă sexuală și fata părea speriată.

La un moment dat, ea s-a înroșit toată și i-a spus că e deplasat ce zice. El i-a dat de înțeles că în curând vor ajunge în pat, ea i-a spus să-și pună pofta în cui, după care tipul i-a zis:

– Drăguță, doar eu te-am luat de acasă. Nu uita că știu unde stai!

Fata s-a albit la față și nu a mai putut să zică nimic. Atunci am zis că trebuie să intervin. Aveam 23 de ani și mă credeam șmecher, eram gata să sar la bătaie cu el. Mă îndreptam spre masa lor, când m-a bătut cineva spre umăr. Era un bărbat la vreo 50 de ani, dar bine făcut. Mi-a zis:
– Stai liniștit băiete, mă ocup eu de ăsta.

Așa că m-am dus la locul meu. Tipul în vârstă s-a așezat la masa unde stătea acel cuplu si a scos o legitimație (am dedus că era o legitimație de polițist), apoi a zis:

– Stăteam liniștit la masa mea și am auzit că o amenințai pe fată. Ai ceva de zis?

Celălalt a rămas mut de uimire.

– Amenințarea este o infracțiune, așa că mă gândesc dacă e nevoie să-mi sun niște colegi care sunt de serviciu…

– Nu, nu e cazul…

– Atunci dă-mi să-ți văd și eu buletinul.

Tânărul a scos buletinul, iar polițistul a început să noteze datele lui. La final i-a zis:

– Dacă îți vine vreo idee și o mai deranjezi pe fată, am datele tale aici.

Nesimțitul și-a luat buletinul și a plecat imediat. Nu stiu ce s-a mai întâmplat cu fata, dar la cât de speriat era ”partenerul” ei, mă îndoiesc că i-a mai făcut vreo problemă.”

sursa: varusandel.ro

La masa de langa mine, tipul asta o ameninta pe fata. Aveam 23 de ani, ma credeam smecher, asa ca m-am dus spre el sa-l iau la bataie. Atunci am simtit o mana ca ma bate pe umar. Era un barbat la vreo 50 de ani… Ce a urmat intrece orice imaginatie: „Da-mi sa-ti vad si eu buletinul… ”
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com