Life Style

LACRIMI în muzică! Boala a fost FATALĂ pentru CORNELIA CATANGA!

buburuza.ro   buburuza.ro

Celebra cântăreață Cornelia Catanga ascunde o dramă imensă. Îndragita cântăreață a povestit în urmă cu câțiva ani că a fost la un pas de moarte, imediat după ce a fost adusă pe lume.

Catanga s-a nascut prematur si nu cantarea niciun kilogram. Moasa care a ajutat la nastere, a crezut ca e moarta si a pus-o intr-o carpa si a aruncat-o sub pat, scrie wowbiz.ro.

“Mama era gravida cu mine in 7 luni si s-a dus in padure, acolo pe Valea Buzaului de unde sunt eu, sa care niste lemne pentru foc. Nu avea cine sa o ajute, asa ca s-a incumetat sa care singura greutati interzise pentru o femeie insarcinata. Din pacate, cum a ajuns acasa au apucat-o contractiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgenta moasele care au ajutat-o sa nasca. Culmea e ca eu eram atat de mititica si de fragila, aveam doar 850 de grame, incat moasa a crezut ca sunt moarta. M-a pus intr-o carpa si m-a aruncat sub pat ca sa nu ma vada mama. Surpriza, cand nimeni nu se astepta ca eu sa traiesc, am inceput sa plang. Abia atunci m-au luat in brate si m-au spalat”, a declarat în anul 2013 celebra cântăreață. 

pni.ro%20

Comment here