Sport

Ladislau Boloni, antrenor Antwerp:

 Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, este sub o presiune permanentă. După meciul de duminică, câștigat în fața celor de la Club Brugge, românul a recunoscut că este pregătit să plece în orice clipă. Încă din momentul în care a semnat cu Antwerp se așteaptă să fie dat afară.

La conferința de presă, Ladislau Boloni s-a certat cu jurnaliștii belgieni, pe care i-a criticat pentru articolele apărut în ultima vreme în media. ”Ce vreți să spuneți cu presiune? Numiți lucrurile! Puneți-mi o întrebare concretă! Sunt obișnuit cu acest job. Sunt mulțumit de această victorie, dar bucuria nu durează decât două minute. De când am venit, eram pregătit să-mi fac valizele. Asta este situația.

Vă referiți la ceea ce povestea presa? Nu am citit niciun ziar în această perioadă. Ceea ce scrieți nu mă interesează. Nu mă interesează.” , a declarat Ladislau Boloni după meciul de duminică seară.

Ladislau Boloni a urcat cu Antwerp pe locurile de play-off în Belgia. Trupa românului s-a impus, suprinzător, cu 2-1 pe teren propriu, în fața liderului Club Brugge. Brugge a înregistrat prima înfrângere a sezonului în campionat. Antwerp se situează pe locul cinci în clasament în urma acestui succes. După 14 etape are 24 de puncte, iar în meciul următor va avea parte de încă un adverasar cu un sezon foarte bun. Primește vizita locului trei din prima ligă belgiană, Gent.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.