Social Media

Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye, moment fabulos pe scena Cerbului de Aur 2019

Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye au ridicat la propriu, în picioare, specatorii prezenţi joi seară în Piaţa Sfatului din Braşov, cu un moment magic la Cerbul de Aur 2019.

TVR i-a adus pe scena Cerbului de Aur 2019, pe cei trei artişti care au concurat anul acesta în finala Eurovision România.

Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye au făcut un moment fabulos la Cerbul de Aur. Momentul artistic a început cu Laura Bretan interpretând magistral Nessun Dorma alături de Olivier şi Ester dar şi împreună cu corul Operei din Braşov.

După Nessum Dorma, cei trei artişti au interpretat împreună piesa Hallelujah.

Apoi, după cele două piese cântate împreună, fiecare artist a interpretat de unun singur câte o piesă.

Ester Peony a interpretat fără greşeală piesa “De-ai fi tu salcie la mal”, făcută celebră de Mihaela Mihai.

Olivier Kaye a interpretat în franceză piesa “S.O.S. d’un Terrien en détresse” iar Laura Bretan a cântat magistral piesa “Nothing else matters”.

Finalul a fost apoteotic. Laura Olivier şi Ester au ridicat în picioare pe cei 5000 de spectatori prezenţi în Piaţa Sfatului din Braşov, cu piesa  You raise me up.

Momentul artistic susţinut de cei trei a fost impecabil şi graţie acompaniamentului live realizat de Big Band-ul Radio şi Orchestra Operei din Braşov, sub conducerea dirijorilor Ionel Tudor şi Andrei Tudor.

The post Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye, moment fabulos pe scena Cerbului de Aur 2019 appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.