Social Media

Laura Codruța Kovesi a fost dată în judecată. Acuzată de șantaj și represiune nedreaptă

Fostul procuror șef DNA, Laura Codruța Kovesi a fost dată în judecată de către Sorin Pantiș. Cel care a ocupat funcția de ministru al Comunicațiilor a depus la SIIJ o plângere împotriva lui Kovesi. Acesta a acuzat-o de represiune nedreaptă și șantaj. Mai mult de atât, fostul ministru a venit în fața anchetatorilor pentru a da declarații. De remarcat că plângerea a fost depusă la începutul anului.

Laura Codruța Kovesi a fost dată în judecată

Sorin Pantiş a fost condamnat în dosarul „Telepatia”, cunoscut și ca dosarul ICA. „Declaraţiile Laurei Kovesi au influenţat în mod direct finalitatea acestui proces. O bună parte din lucrurile prezentate nu erau chiar foarte bine cunoscute sau foarte bine înţelese în general, ca mod de desfăşurare, ca ilegalităţi şi ca mod de răspundere a fiecărei instituţii a statului.

În acest proces nu a funcţionat separaţia puterilor în stat, valabil pentru toate procesele din România. Principalele probleme legate de Kovesi au avut loc în perioada 1 iunie-8 august 2014, pentru că după arestarea judecătorului Stan Mustaţă, dna Kovesi discută despre nevoia accelerării acestui proces, nevoia unei decizii rapide în acest proces, pentru că, vezi doamne, faptele s-ar prescrie în 2014.

Acuzată de șantaj și represiune nedreaptă

Un mare fals! Pentru că faptele noastre se prescriu în 2021, conform Noului Cod Penal sau 2022, conform vechiului Cod Penal. Cu toate acestea, dna Kovesi a invocat nevoia accelerării. Totul a avut repercusiuni, din păcate”, a declarat Sorin Pantiş la sediul SIIJ. Chestionat dacă știe cumva ca Laura Codruța Kovesi să fi fost și ea audiată, Pantiș a precizat că nu i s-au adus aceste date la cunoștință.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.