Sport

Laura Coman, medalie de aur și record european la Jocurile Europene de la Minsk

Sportiva Laura Coman a câştigat, luni, medalia de aur la tir, în proba de 10 m puşcă aer comprimat, la Jocurile Europene de la Minsk.

Laura Coman a stabilit şi un record european, cu 251,3 puncte.

„Rezultatul din capitala Belarus se adaugă altor succese de răsunet obţinute de eleva antrenorului Olimpiu Marin în acest an în proba de 10 m puşcă aer comprimat: titlul european la individual şi bronz continental cu echipa. Mai mult, Laura Coman este al doilea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020!”, notează cosr.ro.

Medalia de argint a fost obţinută de sportiva elveţiană Nina Christen (250), iar pe trei s-a clasat Nikola Mazurova, din Cehia (228,7).

Roxana Sidi nu s-a calificat în finală, ea clasându-se pe locul 13.

Articolul Laura Coman, medalie de aur și record european la Jocurile Europene de la Minsk apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.