Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Lavinia Pîrva: Vorbeste despre divortul de Stefan Banica Jr. Mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație, și au devenit părinți la începutul anului 2019.

Cei doi își țin relația departe de ochii curioșilor, motiv pentru care în spațiul public apar o mulțime de zvonuri. Nu este pentru prima dată când lumea vorbește despre divorțul dintre ei, însă, după o perioadă în care comentariile încetaseră, ele au reapărut. Potrivit spuselor Laviniei Pîrva, nici un zvon nu este adevărat, iar relația ei cu artistul este mai bună ca niciodată. Mai mult, ea spune că s-a săturat de speculațiile potrivit cărora divorțul e aproape și a luat atitudine.

Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi, a declarat Lavinia Pîrva.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.