vineri 21 septembrie 2018 3:13 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Story / Lectie de viata: Milionar celebru dat afara din propriul restaurant pentru ca era imbracat ca un cersetor!
Adpres Market

Lectie de viata: Milionar celebru dat afara din propriul restaurant pentru ca era imbracat ca un cersetor!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Chelnerul care i-a refuzat accesul într-un restaurant a fost șocat când cerșetorul i-a arătat o servietă plină cu bani și i-a spus că ar putea cumpăra tot localul doar pentru a-l concedia.

Coby Persin, o vedetă pe rețelele de socializare, a cărui videouri sunt urmărite de sute de mii de internauți a vrut să arate faptul că o carte nu trebuie judecată după copertă și a făcut un experiment social.

Tânărul de 23 de ani, s-a îmbrăcat în cerșetor, a luat un sac de plastic în spate și a mers la un restaurant cerând o masă pentru el și prietenul său Ronaldo. Chelnerul i-a vorbit civilizat, dar i-a interzis să intre, l-a îndemnat să meargă să mănânce la McDonalds și l-a îndepărat de mai multe ori de scările de intrare când ”cerșetorul” încerca să-l sune pe prietenul său.

Surpriza chelnerului a fost atunci când Ronaldo, șoferul lui Coby, a apărut conducând un Rolls Royce decapotabil, iar cel pe care el l-a crezut ca fiind un cerșetor, a scos o valiză plină cu bani pe care i-a arătat-o.

„Ți-am spus că am bani. Nu este în regulă felul în care ai judecat oamenii doar după aparență. Aș putea cumpăra acest loc doar că te pot concedia – ai noroc!”, i-a spus Coby, după care a urcat în mașină și a plecat.

Sursa: Libertatea.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com