Social Media

Legata la ochi: A făcut dragoste doi ani de zile legată la ochi. Când a văzut cine era partenerul, de fapt, s-a îngrozit.

O tânără din Marea Britanie a trecut printr-o experiență șocantă. Ea le-a mărturisit polițiștilor că a făcut sex cu un bărbat timp de doi ani, dar că nu l-a văzut pentru că era legată la ochi.
Gayle Newland

Femeia a depus plângere la poliție, pe motiv că a fost înșelată crezând că face sex cu un bărbat pe nume Kye Fortune, care se recupera după o operație pe creier și care ar fi legat-o la ochi de rușine să nu îi vadă fața distrusă de cicatrici.

Facea sex cu o prietena foarte buna

După un timp, ea a descoperit că, de fapt, făcea sex cu o prietenă foarte bună, pe nume Gayle Newland, care a convins-o să se lege la ochi, scrie Daily Mail.

Prietena ei a întreținut relațîi sexuale cu ea timp de doi ani, timp în care se folosea de un penis artificial pentru că înșelătoria să fie convingătoare. Gayle Newland neagă acuzațiile.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.