Actualitate

Legea turnatorilor sau fosta Securitate reinventata de Guvernul Ciuca si ai sai sfatuitori de doi lei: Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de miercuri, un proiect de lege privind protectia avertizorilor în interes public.

Legea turnatorilor sau fosta Securitate reinventata de Guvernul Ciuca si ai sai sfatuitori de doi lei. Guvernul Ciuca urmează să adopte, în şedinţa de miercuri, un proiect de lege privind protecţia avertizorilor în interes public.

Daca vezi ca incalca legea, raporteaza-l imediat

În textul proiectului se arată că “prezenta lege constituie cadrul general în materia protecţiei persoanelor care raportează încălcări ale legii, care s-au produs sau care sunt susceptibile să se producă, în cadrul autorităţilor, instituţiilor publice, altor persoane juridice de drept public, precum şi în cadrul persoanelor juridice de drept privat”.

Va exista o procedura speciala, inclusiv protectia turnatorilor

Totodată, proiectul de lege reglementează procedura de primire, de examinare şi soluţionare a raportărilor, drepturile şi obligaţiile persoanelor care efectuează raportări sau divulgă public informaţii privind încălcări ale legii, măsurile de protecţie a acestora, obligaţiile autorităţilor, instituţiilor publice, altor persoane juridice de drept public, precum şi persoanelor juridice de drept privat, drepturile persoanelor vizate, precum şi atribuţiile autorităţilor competente.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.