Actualitate

Liberalul Iancu Caracota sare în sprijinul micilor întreprinzători!

„Guvernul a dat cu o mână și începe să ia cu mai multe de la populație și mediul privat. Guvernul PSD se pregătește să introducă nu numai un impozit progresiv pentru români, ci vrea să inventeze și o taxă forfetară pentru micii întreprinzători. Actuala guvernare intenționează să păcălească IMM-urile cu iluzia unui impozit “salvator”, care nu va ține cont de veniturile reale ale firmelor.

 Executivul vrea să taxeze firmele cu un procent discreționar bazat pe o estimare a încasărilor. Cu alte cuvinte: au, n-au încasări, administratorii  de firme trebuie să dea bani statului! Guvernul vrea, practic, ca impozitarea procentuală a mediului privat să nu țină cont de cifra de afaceri. Altfel spus, realitatea poate arăta așa: patronii vor aduce bani de acasă, dacă firmele lor nu vor avea profit!

Acesta este un  semnal evident că la jumătatea anului Guvernul nu mai face față cheltuielilor de funcționare a statului, deficitul bugetar fiind acum scăpat de sub control.

Atacul la mediul privat va fi dublat  de eliminarea unor programe sociale pentru copii,  precum „Cornul și laptele” și „Primul ghiozdan”, de restructurarea unor instituții publice, de introducerea unor noi taxe pentru populație, magistrați, pensionari.

În calitate de senator al României, cer Guvernului să nu mai ia măsuri discreționare. Orice decizie care implică introducerea de noi taxe trebuie să se facă prin consultarea celor care vor fi obligați să le plătească.”

Iancu Caracota

Senator PNL

Articolul Liberalul Iancu Caracota sare în sprijinul micilor întreprinzători! apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.