Dezvaluiri

Libia. Drumul de la extaz la agonie sau decaderea unei tari datorita interventiilor democratice ale globalistilor. 16 motive reale pentru care Muammar Gaddafi a fost ucis de catre justitiarii planetei.

Libia. Drumul de la extaz la agonie sau decaderea unei tari datorita interventiilor democratice ale globalistilor. 16 motive reale pentru care Muammar Gaddafi (foto) a fost ucis. Istoria este plina de exemple si ne spune totul. Problema este ca nimeni nu invata nimic din asta.

1. În Libia nu existau facturi la electricitate, electricitatea era gratuită pentru toți cetățenii săi.
2. Nu existau dobânzi pentru împrumuturi, băncile erau deținute de stat și împrumuturile pentru cetățenii săi erau 0% prin lege.
3. Gaddafi a promis că părinții lui nu vor primi o casă până când toată lumea din Libia nu o va avea. Tatăl lui Gaddafi a murit într-un cort în timpul domniei sale.

4. Toți proaspăt căsătoriții din Libia au primit 60.000 de dinari de la guvern, pentru a-si cumpăra propria casa și a-si întemeia familia
5. Educația și tratamentele medicale au fost gratuite în Libia. Înainte de Gadafi, a existat doar 25% alfabetizare, în timpul domniei sale 83%.
6. Dacă libienii voiau să trăiască la o fermă, primeau gratuit echipament pentru ferma, semințe și vite.

7. Daca nu puteau fi tratati in Libia, guvernul le dadea fonduri sa plece in strainatate pentru tratament.
8. Dacă un libian isi cumpăra o mașină autohtona, guvernul finanța 50% din preț.
9. Prețul benzinei a fost de 0,14 $ per litru.

10. Libia nu avea nici o datorie externă, iar rezervele sale se ridicau la 150 de miliarde de dolari (acum înghețate la nivel global)
11. Libienii ce nu gaseau loc de munca imediat dupa absolvirea unei scoli, statul le plătea salariul mediu al profesiei ca și când ar fi angajați până isi găseau un loc de muncă stabil.
12. O parte din vânzările de petrol libian a fost legată direct de conturile bancare ale tuturor cetățenilor.

13. O mamă care nastea un primea 5.000 de dolari de la stat.
14. 40 de pâini costau 0,15 $.
15. 25% dintre libieni aveau diplome Illisna, foarte multi studiau in strainatate.

16. Gadafi a realizat cel mai mare proiect de irigații din lume cunoscut sub numele de „Proiectul Marele Om”, pentru a permite apei sa existe în toată țara deșertului. Detalii surprinzatoare despre acest proiect gasiti aici.

Dacă asta se numește “Dictatura” oare ce este democrația?! Dumnezeu să aibă milă de sufletul unui mare fiu al Africii, si al altora de genul acestuia care au facut un mare bine tarilor pe care le-au condus, si de cei care nu cunosc istoria, sau o cunosc dar nu o accepta, pentru ca trusturile mass-media aservite globalistilor, vandute pe 2 lei, nu fac decat sa indobitoceasca lumea…

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.